Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 16. märts 2021

Räägime palgast

Ühel mu tuttaval oli hiljuti arenguvestlus oma juhtidega. Räägiti tööprotsessidest, ettevõtte käekäigust ja ootustest töötajatele, küsiti tagasisidet, mis võiks olla paremini. Tõsteti juba ennegi üsna heal tasemel olnud palka. Ometi oli mu tuttav pärast vestlust millegipärast häiritud ja hakkas tööturul aktiivsemalt ringi vaatama ning seda tegid ka paljud tema töökaaslased, kes olid vestluse läbinud.
Foto: Meeli Küttim

Tundub uskumatu: arenguvestlus, mis tekitab rahulolematust ja kahandab lojaalsust! Vastupidi peaks ju olema. See pani mind juurdlema, mis võis valesti minna. Üks põhjus võis olla see, et palgast peaaegu ei räägitud, möödaminnes mainiti vaid, et see tõuseb veidi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700