Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 18. märts 2021

Keerulised töösuhted ja kiusamine – kuidas saab end kaitsta töötaja ja kuidas tööandja?

On keeruline aeg ja keerulised kipuvad sellisel ajal olema ka töösuhted. Võrdõiguslikkusest, kiusamisest töö juures ning enese kaitsmisest mõlema osapoole puhul rääkis Äripäeva Raadios advokaadibüroo EMERALDLEGAL advokaat Katrin Paulus.
Advokaadibüroo EMERALDLEGAL advokaat Katrin Paulus

„Seaduse pinnalt saab rääkida kolmest erinevast töötaja kohtlemisest. Esimene on sooline võrdõiguslikkus ning meil on olemas soolise võrdõiguslikkuse seadus, millega on keelatud ebavõrdne kohtlemine lähtuvalt soost. Teine ehk võrdse kohtlemise seadus reguleerib ebavõrdset kohtlemist lähtudes diskrimineerimisest, näiteks rassi, nahavärvuse, usutunnistuse, veendumuste, vanuse, puude või seksuaalse sättumuse alusel,” selgitas Paulus. „Kolmandaks on töökiusujuhtumid, mis on laialdasem teema. Kuna kiusu ei ole otseselt seaduses reguleeritud ega defineeritud, mõistetakse selle all erinevaid olukordi. Siin räägime sellest, et töötajat on ebavõrdselt koheldud mingite muude tunnuste alusel.”

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700