Autor: Palgauudised.ee • 18. märts 2021

Kutsehaiguse diagnoosil peaks olema selgem seos konkreetse töökeskkonnaga

Kutsehaiguse diagnoosimine võib tööandjale tihtipeale ebaselgeks jääda, seetõttu pöördus kaubanduskoda sotsiaalministeeriumi poole ettepanekutega muuta regulatsiooni nii, et kutsehaiguse kujunemise seos konkreetse töökeskkonnaga oleks tänasest selgem.
Foto: Pixabay

Mis on kutsehaigus?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700