Autor: Palgauudised.ee • 18. märts 2021

Töötukassa palgatoetuse tingimused uuenevad

Eesti Töötukassa nõukogu kinnitas palgameetme uued kriteeriumid, mis esitatakse valitsusele ning saavad loodatavasti kinnituse üsna pea. Võrreldes algselt vaid märtsiks planeeritud palgatoetusega makstakse uue korra alusel toetust ka aprillikuu eest. Tingimused on oluliselt paindlikumad ning oleksid samad mõlemal kuul. Peamine muudatus on EMTAKi koodidest loobumine, mis oli ka tööandjate ettepanek.

Varasemaga võrreldes muutub:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700