Autor: Palgauudised.ee • 23. märts 2021

Tõmbe- ja tõuketegurid kandideerimisel

CV-Online viis läbi küsitluse, et uurida aktiivsete tööotsijate määra Covid-19 viiruse teise laine tingimustes ning mõista, mis neid seejuures ajendab või takistab. Uut töökohta otsib aktiivselt 26% vastanutest, aeg-ajalt teeb seda lisaks 35%. Tööotsinguid põhjustab liiga väike töötasu ja ebakindlus lähituleviku osas. Töökoha vahetamist takistab teadmatus tegeliku olukorra osas uues ettevõttes.
Foto: Pixabay

Küsitluse tulemustest selgub, et töövõtjad vaatavad tänu keerulisele majandusolukorrale väga aktiivselt ringi. Uut töökohta otsib 26% vastanutest, millele lisandub 35% neid, kes otsivad uut tööd vähesel määral.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700