Autor: Palgauudised.ee • 23. märts 2021
Ainult tellijatele

Tõmbe- ja tõuketegurid kandideerimisel

CV-Online viis läbi küsitluse, et uurida aktiivsete tööotsijate määra Covid-19 viiruse teise laine tingimustes ning mõista, mis neid seejuures ajendab või takistab. Uut töökohta otsib aktiivselt 26% vastanutest, aeg-ajalt teeb seda lisaks 35%. Tööotsinguid põhjustab liiga väike töötasu ja ebakindlus lähituleviku osas. Töökoha vahetamist takistab teadmatus tegeliku olukorra osas uues ettevõttes.

Autor: Pixabay

Küsitluse tulemustest selgub, et töövõtjad vaatavad tänu keerulisele majandusolukorrale väga aktiivselt ringi. Uut töökohta otsib 26% vastanutest, millele lisandub 35% neid, kes otsivad uut tööd vähesel määral.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Marianne LõhmusPalgauudised.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700