Autor: Palgauudised.ee • 27. märts 2021

Mida jälgida, kui laps läheb esimest korda tööle

Kui lapsed ja noored soovivad suvisel koolivaheajal töötada, on täiskasvanute ülesanne veenduda, et esimene kokkupuude tööturuga oleks noorele positiivne. See tähendab, et töösuhted peavad olema korrektselt vormistatud ja noor töötaja ei kahjustaks oma tervist.
Sageli teenivad lapsed lisaraha laadal või kohvikutepäevadel küpsetisi või teisi isetehtud asju müües
Foto: Pixabay

Populaarses rahatarkuse grupis Kogumispäevik läbi viidud küsitlusest selgus, et grupiliikmete lapsed teenivad kõige sagedamini endale lisaraha poes, kohvikus või mõnes muus teenindusasutuses töötades; malevas töötades ning ka laadal või kohvikutepäevadel küpsetisi või teisi isetehtud asju müües.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700