Autorid: Tambet Toomela, Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste, Eversheds Sutherland Ots & Co • 6. mai 2021

Puust ja punaseks: töövaidluse lahendamine kohtus

Esimese instantsina vaatavad töövaidluskomisjoni menetlusele järgnevaid töövaidlusasju läbi maakohtud. Töövaidluskomisjoni menetlust ning sellele järgnevat kohtusse pöördumise korda reguleerib töövaidluse lahendamise seadus (TvLS).
Foto: Pexels

Artikkel on järg varem avaldatud loole, kus rääkisime lähemalt sellest, millised on töötaja ja tööandja järgmised võimalused pärast töövaidluskomisjoni otsuse saamist. Sel kuul selgitame kogu Eesti kolmeastmelise kohtusüsteemiga seonduvat lähemalt.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700