Autor: Palgauudised.ee • 23. märts 2021

Tööandjate seisukoht täiskasvanute koolituse seaduse muutmisele

Eesti Tööandjate Keskliit esitas teadus- ja haridusministrile arvamuse täiskasvanute koolituse seaduse muutmise väljatöötamise kavatsuse kohta.

Eesti Tööandjate Keskliit toetab soovi luua täienduskoolitusasutustele kvaliteedihindamise süsteem, et võimaldada täiskasvanutele kvaliteetsemat õpet. Tööandjate keskliit on arvamusel, et avalike vahendite eest pakutavad koolitused peavad olema eesmärgipärased ja tõhusad, olgu need siis Eesti Töötukassa pakutavad tööturukoolitused või tõukefondidest rahastatavad täiendkoolitused.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700