Autor: Kristi Sild • 29. märts 2021

KKK: Missugused on tööandja kohustused, kui Läti kodanik asub Eestisse tööle?

Läti kodanik asub tööle Eestis registreeritud tööandja juures. Töötaja on registreerinud oma elukoha kohaliku omavalitsuse elanikeregistris ning taotlenud Eesti ID kaardi väljastamist. Kas tööandja poolt on vaja teha veel mingeid samme?
Foto: Pixabay

VASTAB ADVOKAADIBÜROO LEXTAL VANDEADVOKAAT KRISTI SILD:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700