Autor: Gerda Triin Hääl • 25. märts 2021

10 soovitust inimesele, keda ähvardab koondamine

Pandeemia tingimustes on saanud koondamistest argipäev. Töökaotus puudutab sageli kindlaid tegevusalasid, mistõttu on tõenäoline, et samas sektoris või erialal pole uut tööd leida. See on juba vaatenurga küsimus, kas näha koondamises õnnetust või võimalust. Manpoweri personalipartner Rutt Sardis annab nõu, kuidas oma elus uus lehekülg pöörata ja koondamine enda kasuks pöörata.
Foto: Pixabay

1) Ära jää ootama, tegutse kohe!

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700