Autor: Tiina Lang • 31. märts 2021

Mis motiveerib töötajat?

Kui arutletakse, kas tagasisidet on üldse vaja, siis oluline on töötajat märgata: mida ja kuidas ta on teinud? See motiveerib kõige enam.
Foto: Pixabay

„Ma pole päevagi läinud tööle tundega, et minna ei taha, igal pool on mul meeldinud,“ ütleb õppearendusjuhina töötav Kersti Lõhmus, kes on töötanud peamiselt sotsiaal- ja haridusvaldkonna ametites. „Olen ka üksjagu õppinud, sest soovin olla tööturul hea ja edukas.“ Tema arvates peab motivatsioon tulema iseenda seest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700