Autor: Palgauudised.ee • 5. aprill 2021

Oskustepõhine värbamine aitab tööturul paremini navigeerida

Microsoft on alates eelmise aasta juunist aidanud üle 30 miljonil inimesel kogu maailmas pääseda ligi digitaalsetele oskustele ning laiendab ettevõtte eesmärki aidata 2021. aastal 250 000 ettevõttel palgata töötajaid oskustepõhiselt.
Foto: Unsplash

Alates koondatud vabrikutöölistest kuni jaemüügis töötajate ja veokijuhtideni pöördusid miljonid inimesed pandeemia ajal GitHubi, LinkedIni ja Microsofti veebipõhiste õppekursuste poole, et saada abi valmistumisel kõige nõutumateks ametiteks, näiteks klienditeenindus, projektijuhtimine ja andmete analüüs. Ametlikus Microsofti ajaveebis avaldatud teadaandes teatab ettevõte oma plaanidest laiendada 2021. aastal tasuta kursis „LinkedIn Learning” ja „Microsoft Learn” ning soodsaid sertifitseerimisvõimalusi, mis vastavad kümnele kõige nõutumale ametikohale.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700