Autor: Palgauudised.ee • 1. aprill 2021

Uuring: noortel juhtidel on pandeemiakriisis kõige raskem

Ellex Raidla ja Redgate Capitali läbiviidud uuring 30 Eesti ettevõtte tippjuhtide seas viitas ootuspäraselt, et enim väljakutseid esitas pandeemiast tingitud kriis noortele juhtidele nii inimeste kui liikviidsuse tõhusal juhtimisel.
Foto: Pixabay

Advokaadibüroo Ellex Raidla partner Risto Vahimets märkis, et hiljuti ametisse astunud juhid olid eelmistest kriisidest karastamata ning seetõttu eriti raskes olukorras, sest sisenesid kriisi majanduse laineharjal. „Kui eelnevad kriisid on pannud surve alla likviidsuse juhtimise ning turul toimuva, siis praegune surus nurka ka kõik, mis on otseselt inimestega seotud. Tootmine, tarneahelate kindlus, koostööpartnerite töökindlus – igalt poolt vaatas vastu eriolukord,“ kirjeldas Vahimets.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700