Autor: Palgauudised.ee • 9. aprill 2021

Tallinna esimese haiguspäeva toetuse taotlemine avaneb 15. aprillil

Tallinna linnavolikogu kehtestas uue ajutise abimeetmena esimese haiguspäeva toetuse, mille kohaselt hakkab Tallinna linn avalduse alusel tallinlastele maksma esimese haiguspäeva eest toetust 30 eurot.
Foto: Pixabay

Tallinna linnavolikogu esimehe Tiit Teriku sõnul on esialgse plaani järgi esimese haiguspäeva eest kavas tallinlastele toetust maksta aprilli lõpuni, kuid vajadusel on volikogu kindlasti valmis meedet pikendama. „Toetuse eesmärk on tagada inimestele kindlustunne ning julgustada haiguslehte võtma kohe, kui ilmnevad esimesed haigustunnused. Eriti just väiksema sissetulekuga leibkonnad mõtlevad esmajärjekorras igapäevasele toimetulekule ning sel põhjusel esimeste kergemate haigusnähtude tekkimisel veel koju ei jääda. Viiruse levik on vaja kontrolli alla saada ja esimese haiguspäeva hüvitamine aitab sellele kindlasti kaasa,“ selgitas Terik.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700