Autor: Monika Kuzmina • 10. aprill 2021

Oled sattunud rahalistesse raskustesse? Rahalise vabaduse ekspert annab nõu, kuidas august välja saada

Oleme täna väga erakorralises seisus ning paraku elavad pooled inimesed palgapäevast palgapäevani ilma säästudeta. Kui puudusid säästud ja isiklikud varad ning sissetulekud kaovad või vähenevad, võib sattuda väga keerulisse olukorda. Starfish Academy asutaja ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe annab nõu, kuidas august välja saada ning järgmisteks kriisideks aegsasti valmis olla.
Starfish Academy asutaja ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe
Foto: Karen Härms

Kui oled ennast auku kaevanud, lõpeta kaevamine

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700