Autorid: Marianne Lõhmus, Eesti Töötukassa • 12. aprill 2021

Ülevaade töötasu hüvitise saajatest, edetabelit juhivad Tallink ja teatrid

Möödunud nädalal alustas Eesti Töötukassa töötasu hüvitiste välja maksmisega. Kokku on tänase seisuga välja makstud uut hüvitist 17 726 inimesele rohkem kui 14 miljoni euro ulatuses. Vaatame, millised ettevõtted said enim toetusraha ning missugused olid erinevates tegevusvaldkondades suurimat abi küsinud ettevõtted.
Foto: Liis Treimann

Töötasu hüvitise saajate TOP:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700