Autor: Palgauudised.ee • 14. aprill 2021

Kas lapsehoolduspuhkuselt naasja võib nõuda koondamist, kui varasemat tööd tagasi ei saa

Tööinspektsiooni ennetusosakonna juhataja Kaire Saarep selgitab lapsehoolduspuhkuselt tööle naasja võimalusi, kui tööandjal ei ole varasemat tööd pakkuda ning pakutaval ametikohal on oluliselt väiksem töötasu.
Tööinspektsiooni ennetusosakonna juhataja Kaire Saarep

Lugeja küsib: Soovin lapsehoolduspuhkuselt tööle tagasi minna. Tööandja ütles aga, et seda tööd pole enam, mida varem tegin. Ta pakkus mulle teist ametikohta, mis on peaaegu poole väiksema töötasuga. Ta andis mulle valida, kas võtan selle töökoha vastu või kirjutan omal soovil lahkumisavalduse. Kui küsisin, kas ta ei peaks mind koondama vastas ta, et koondada nad ei saa, kuivõrd minu eelmine ametikoht on struktuuris veel kirjas ning seda ametikohta läheb neil võib-olla veel vaja. Kas mul on ikkagi õigus nõuda koondamist?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700