Autor: Palgauudised.ee • 19. aprill 2021

KKK: Töölepingu allkirjastamine - digitaalselt või omakäeliselt?

Kas on oluline, et tööleping või selle muudatus on digiallkirjastatud mõlema poole poolt enne selle kehtima hakkamist või hiljem? Aeg-ajalt jäävad lepingud postkasti toppama ja ei ole õigel päeval allkirjastatud. Kas hiljem allkirjastatud lepingud tuleks siis omakäeliselt allkirjastada?
Foto: Pixabay

VASTAB ADVOKAADIBÜROO LEXTAL VANDEADVOKAAT KRISTI SILD:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700