Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 15. aprill 2021

Praktika juhendamise toetus

Eduka ettevõtluse alustala on oskuslik tööjõud, mis omakorda eeldab tugevat haridust ja veelgi olulisem – reaalset töökogemust. Hea praktikakoha loomine nõuab ettevõttelt aga märkimisväärset ajalist ja rahalist panust, milleks ei jätku tihtipeale võimalusi. Tallinna ettevõtted saavad taotleda praktika juhendamise eest toetust.
Gurmeetoidu valdkonnas tegutsev OÜ Gurmeeklubi on Tallinna ettevõtluskeskuse praktikajuhendaja toetust kasutanud juba kuus aastat

Praktikajuhendaja toetus, on suunatud just nimelt ettevõtte töötajale, kes juhendab praktikanti, et ta oleks enam motiveeritud noort õpetama ja suunama. Ühes aastas saab firma taotleda kuni 3000 eurot praktikatoetust.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700