Autor: Palgauudised.ee • 20. aprill 2021

Kas tööandjat tuleb teavitada kokkulepitud kaugtöö asukoha muutusest?

Tööandja on töötajal lubanud teha kaugtööd. Kaugtöö asukohaks on kokku lepitud töötaja linnakorter, kus on töötajal oma töönurk, millest on töötaja ka tööandjale pildi saatnud ja mille tööandja on heaks kiitnud. Kuna lastel on koolivaheaeg, siis plaanib töötaja kogu perega maale minna, kust ta kaugtööd edasi teha soovib. Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist Greete Kaar selgitab, kas töötajal tuleb tööandjale teada anda, et ta teeb ajutiselt tööd maakodus.
Foto: Pixabay

Asja selgitab Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist Greete Kaar.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700