Autor: Palgauudised.ee • 24. aprill 2021

Viis meeskonda liitvat tegevust, mida kolleegidega proovida

On teada tuntud tõde, et kõik suured ja väikesed eesmärgid saavad teoks kõige kiiremini siis, kui töötajad tegutsevad nende nimel ühtse meeskonnana. Mida suurem on aga töötajaskond, seda raskemaks muutub ühise vaimu hoidmine. Kuigi paljudes ettevõtetes on levinud traditsiooniks korraldada näiteks ühiseid talve- ja suvepäevi, kus pööratakse rohkem tähelepanu koostegemisele ja -olemisele, siis annab kord poolaastas toimuv sündmus mõnusa laengu tavaliselt maksimaalselt paariks nädalaks.
Foto: Pixabay

Selleks, et hea meeskonnatöö toimiks aga igapäevaselt, tasub katsetada järgnevat viite tegevust, mida kolleegidega koos harrastada:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700