Autor: Palgauudised.ee • 3. mai 2021

KKK: Kas tööpakkumise tühistamine võib kaasa tuua trahvi?

Konkursi võitnud kandidaadile tehti taasesitataval kujul (e-maili teel) konkreetne tööpakkumine. Kandidaat võttis selle kohe vastu ja teatas veel samal päeval, et andis lahkumisavalduse sisse oma vanas töökohas ning on valmis 1 kuu pärast asuma uuele talle pakutud töökohale.

Kolm päeva pärast pakkumise esitamist selgus, et seoses ettenägematute asjaoludega pole ettevõttel enam vastavat ametit vaja ning pole võimalik ka kandidaadile esitada uut pakkumist. Kas pakkumise tühistamine toob kaasa trahvi vms (näiteks juhul kui kandidaat ei saa enam vanale töökohale tagasi minna)?

Foto: Pixabay
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700