Autor: Palgauudised.ee • 23. aprill 2021

Parima praktikakoha konkursile esitati poolsada kandidaati

Eesti Tööandjate Keskliidu konkursile „Parim praktikakoht 2021” laekus rekordilised 50 avaldust, mis jaotusid 48 praktikakoha vahel.
Üks konkursile esitatud asutustest on Tallinna Loomaaed

Enim on konkursile esitatud asutused pakkunud praktikavõimalust kutseõppuritele – 72 protsenti esitatud kandidaatidest. Järgnevad kõrgkoolide tudengitele praktikat korraldanud asutused 58 protsendiga. Mõnevõrra tagasihoidlikum oli kandidaatide hulk välistudengite (14%) ja töökohapõhise õppe puhul (8%).

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700