Autor: Palgauudised.ee • 8. mai 2021

Pane proovile oma teadmised eesti keele e-etteütlusel

Tallinna päeva eel, 14. mail kell 12 on kõik eesti keele huvilised üle maailma oodatud end proovile panema Eesti taasiseseisvumise 30. aastapäevale pühendatud e-etteütlusel. Juba käesolevast nädalast saab igaüks oma teadmisi värskendada ettevalmistavates veebitundides ja panna ennast proovile online-mängus Kahoot.
Foto: Pixabay

„Tänavu 20. augustil möödub 30 aastat Eesti iseseisvuse taastamisest ning enam kui üks põlvkond on juba üles kasvanud vabas Eestis. Sellest on ajendatud ka Tallinna päeva e-etteütluse teema,“ rääkis linnapea Mihhail Kõlvart. „Iga riigi ja rahvuse identiteedi ning väärtuste kandjaks on keel. Eesti keelt emakeelena räägib vaid veidi üle miljoni inimese maailmas ning on väga oluline hoida seda ilusat keelt. Suur roll on selles igal uuel põlvkonnal ja paljuski oleneb meie keele saatus nende valikutest ja tõekspidamistest. Tallinna päeva etteütluse eesmärk on meenutada Eesti ajaloos olulisi sündmusi ja juhtida tähelepanu eesti keele väärtustamisele.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700