Autor: Palgauudised.ee • 3. mai 2021

Malevakogemusest: miks tasub minna suveks tööle

Suvel töötamine on paljude noorte jaoks väärt võimalus vaba aega kasulikult sisustada ning saada ühtaegu nii töökogemust kui ka lisaraha. Üks võimalus suvel töökogemust saada on malevasse minek. Saskia Kolberg veetis eelmise aasta suve ühes noortemalevas ning jagas meiega oma kogemusi.
Foto: Photobox/Panthermedia

Kus sa täpselt suvel töötasid ning milliseid töid tegid?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700