Autor: Palgauudised.ee • 5. mai 2021

Tööturu ülevaade aprillis 2021

Praegune tööturu olukord pole võrreldav aasta taguse olukorraga, kus 2020. aasta aprillis oli tööturg jahe, inimesed hirmul ja tardunud. Sel kevadel käib aktiivne ringivaatamine tööportaalis ja kuust kuusse on näha üha suuremaid numbreid, mis ületavad kõik varasemad kuud, selgub CV-Online Estonia tööturu ülevaatest.
Foto: Pixabay

“Tööpakkumised saavad aktiivselt vaatamisi, kuid mis on muutunud, on inimeste valmisolek ja julgus kandideerida. Näeme viimase kahe kuu jooksul tugevamat langust terves Baltikumis ja teeme hetkel tööd ennekõike tööandjatega, et aidata neil selgemalt neile sobivat sihtrühma kõnetada”, kommenteeris praegust tööturu olukorda CV-Online turundus- ja teenindusjuht, Maris Viires.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700