Autor: Äripäev • 7. mai 2021

Tõstame õpetajate palga 2000 eurole

Foto: Anti Veermaa
Õpetajate keskmine palk tuleb praeguselt 1500 eurolt tõsta 2000 eurole ja käsitleda seda investeeringuna Eesti noortesse, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Äripäev vaatab kurvastusega debatti õpetajate palga üle, kus pikalt palgatõusu mitte saanud maa sool saab järgmisel aastal palgale juurde 3%. Sest raha pole. 3% palgatõus olukorras, kus sügisest koos majanduskasvu ja töökäte jätkuva nappusega on oodata riigis laiemat palkade tõusu, tähendab paratamatult ajude äravoolu haridussektorist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700