Autor: Palgauudised.ee • 17. mai 2021

Eesti ettevõte asus lahendama ajutise tööjõu probleemi

Möödunud aastal töötas Eestis ligi 100 000 inimest osalise koormusega. Selleks, et lihtsustada vabakutselisena või ajutisena töötamist ja töötajate palkamist, tulid eestlased välja lahendusega, mille eesmärgiks on vahendada legaalselt ajutise töö tasu ja lihtsustada paberimajandust.
Foto: Pixabay

Lahendus on oma olemuselt lihtne. Tööandja ja töövõtja lepivad omavahel kokku tehtavas töös, hinnas ja maksetingimustes. Kui töö on tehtud, esitab töötegija Arveteenuse-nimelise veebikeskkonna kaudu arve, millelt arvestatakse automaatselt maha riiklikud maksud. Need jõuavad teenusepakkuja kaudu riigini.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700