Autor: Kati Luhaäär • 26. mai 2021

Tasustatud vaba aeg Soraineni näitel: reede pärastlõunad vabaks

Kuigi ärilises vaates ja lühiajalises plaanis võib suur töö hulk positiivne tunduda, peaks see olema juhtkonnale selge signaal, et sellise tempoga töötamine ei ole kuigi jätkusuutlik. Maailmas valitsev ebakindlus, piirangud ja suures osas ekraanide taha kolinud tööelu on väljakutse ning uus reaalsus, millega peame kohanema ja õppima sellega parimal viisil toime tulema. Soraineni personalispetsialist Kati Luhaäär jagab head praktikat, mis advokaadibüroos hiljuti kasutusele võeti.
Soraineni personalispetsialist Kati Luhaäär

Oleme võtnud Sorainenis otsustavalt suuna töötajate vaimse ja füüsilise heaoluga tegelemisele. Paindlikkus töös ja tööajas on meie büroo töökultuuris üsna loomupärane ning esimesed kaugtöö kokkulepped sõlmiti juba kuus aastat tagasi. Küll aga muutus töökorraldus kaugtöös valdavamaks 2019. aastast ning Eesti kontoris 2020. aasta kevadest, kui töötajatele anti võimalus valida täieliku kodus või kontoris töötamise ning hübriid- ehk kodu- ja kontoritöö kombineerimise võimaluste vahel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700