Autor: Palgauudised.ee • 20. mai 2021

Kas töötajaid võib ajakava väliselt puhkusele saata ja kuidas mõjutab töötasu hüvitis puhkusetasu?

Tööandja ütles töötajatele, et tahab nad ühepoolselt puhkusele saata, sest tal pole kuu aja jooksul tööd anda. Töötaja soovib puhata aga septembris ja see sai fikseeritud juba veebruaris antud avaldusega. Kas tööandja saab ühepoolselt töötajaid puhkusele saata, kui tööd pole anda? Märtsis ja aprillis said töötajad töötukassa töötasu hüvitist. Kuidas mõjutab see puhkusetasu suurust?
Foto: Pixabay

Lugeja küsimusele vastab Tööinspektsiooni nõustamisjurist Sandra Kuus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700