Autor: Henry Auväärt • 18. mai 2021

Tööpakkumiste arv on kahekordistunud

Tänavu on kevad tulnud teisiti: kui eelmisel aastal samal ajal oli tööturul palju ebakindlust, mis pidurdas nii personaliotsingut kui ka kandideerimisjulgust, siis selle aasta aprillis avaldatud tööpakkumiste koguarv ületas ka tervisekriisile eelnenud kuude taseme.
CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt

Tööpakkumiste arvu kasvu veab teenindussektor

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700