Autor: Palgauudised.ee • 19. mai 2021

KKK: Kas kollektiivlepingus fikseeritud töötasu muutus tuleb vormistada ka töölepingu lisana?

Perioodiliselt töötajate töötasud lepitakse kokku kollektiivlepinguga ja selles fikseeritakse, millisel ametikohal, mis ajas konkreetne tasu kehtib. Kas sellisel juhul tuleb siiski iga kord tasu muutuse (suurenemise) hetkel tegema töölepingu lisad?
Foto: Pixabay

Kas on ka võimalus, et fikseeritakse töötajaga töölepingus/töökorralduse reeglites vm dokumendis, et töötasud lepitakse kokku kollektiivlepinguga ja see on töötaja uue töötasu aluseks. Sellisel juhul töötasu muudatuse korral eraldi töölepingu lisasid ei tehta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700