Autor: Palgauudised.ee • 21. mai 2021

Aktiivseid koolinoori oodatakse suveks tööle

Mustamäe Linnaosa Valitsus palkab suveks koolinoori haljastustöödele.

„Palkame sarnaselt möödunud aastatele suveks haljastus- ja heakorratöödele kuni tosin koolinoort,“ ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. Ta lisas: „Noortele suvel eakohast tööd pakkuda on väga oluline töökasvatuse seisukohalt, kuna see loob neile võimaluse meeskonnatöö oskust harjutada ja tekitab süstemaatilise tööharjumuse.“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700