Autor: Kaspar Allik • 31. mai 2021

Koroona-aasta andis börsifirmade juhtide tasudele obaduse

Fotol LHV Groupist Erki Kilu ja Madis Toomsalu (paremal).
Foto: LIIS TREIMANN
Börsifirmade juhatuse tasud, mis tunamullu küündisid üle 10 miljoni euro, said mulluse koroona-aastaga tagasilöögi. Kõige suurem langus tabas Tallinki juhatuse tasusid. Tasustamise täpsemad põhimõtted on paljude ettevõtete puhul aga endiselt aktsionärile segased.

Tallinna börsinimekirja 16 ettevõtet maksis enda juhtidele mullu kokku pea 9 miljoni euro eest tasusid. Veel koroonavabal 2019. aastal küündisid juhtide tasud aga oluliselt kõrgemale ehk 10,7 miljoni euroni.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700