Autor: Palgauudised.ee • 25. mai 2021

Tööandjal on vaja tänasest paremaid võimalusi toetamaks oma töötajate tervist

Eesti Kaubandus- Tööstuskoda pöördus sotsiaalministeeriumi poole ettepanekuga tõsta tervise edendamise kulude maksuvaba piirmäära ja laiendada maksuvabade kulude loetelu. Sinna tuleks lisada näiteks vaktsineerimine, terviseuuringud ja ka tasulised tervishoiuteenused.
Foto: Pixabay

Kaubanduskoda on seda teemat arutanud juba rahandusministeeriumiga, kuid kuna küsimus puudutab otseselt ka rahvatervise aspekti, tervishoiu rahastamist ja töösuhteid, siis pidasime vajalikuks saata omapoolsed ettepanekud ka sotsiaalministeeriumile.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700