Autor: Palgauudised.ee • 1. juuni 2021

Kas tööandja võib töötajalt küsida infot vaktsineerimise kohta? Isikuandmete kaitse ekspert selgitab

Vaktsineerimispasside kasutuselevõtmine tõstatab inimese privaatsuse kaitse küsimusi eriti teravalt just töösuhete valdkonnas, puudutades nii eesliini töötajaid kui ka kõiki neid, kellel puudub kaugtöö võimalus. Advokaadibüroo Hedman Partners isikuandmete kaitse ekspert selgitab, millega peab arvestama, kui tööandja soovib infot töötaja vaktsineerimise kohta.
Foto: Pixabay

1. Andmetöötlus peab olema detailideni läbi mõeldud

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700