Autor: Palgauudised.ee • 1. juuni 2021

Meditsiiniõdede palgaläbirääkimised on jõudnud riikliku lepitajani

Meditsiiniõdede palgaläbirääkimised on jõudnud riikliku lepitajani, ütles õdede liidu juht Anneli Kannus Postimehele.
Foto: Liis Treimann

Arstidel ja meditsiini tugitöötajatel on palgalepe juba kuu aega taskus, õed läksid iseseisvalt töötingimuste üle kauplema. "Eks see oli teistele osapooltele ootamatu, tehti pingutusi, et õdede liit koos teistega ühise laua taga ei istuks," rääkis Kannus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700