Autor: Kai Saard • 9. juuni 2021

Personalitöötajate palgaraport | 2021. aasta I kvartal

Vaatame üle, millised on personalijuhtide ning personali ja karjääri tippspetsialistide palganumbrid 2021. aasta esimeses kvartalis. Uurime, kas palk on tõusnud ja kui, siis millistel ametikohtadel ning millises piirkonnas on valdkonna töötasu suurim.
Foto: Pixabay

Raportis on kaks suuremat ametipositsiooni, kelle töötasust räägime.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700