Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 14. juuni 2021

Praaktooted ja praagiga kaasnevad tasustamisvõimalused

Tihti räägitakse nii praaktoodetest ja -teenustest kui ka mittekvaliteetsest tööst, mis on tingitud valesti seadistatud töövahenditest või tööoskuste puudumistest.
Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor Maret Güldenkoh
Foto: Raul Mee

Praak on Eesti õigekeelsussõnaraamatu kohaselt alaväärtuslik toode või toodang. Eesti keele sõnaraamat täiendab, et praak on toode või toodang, mis ei vasta kehtestatud kvaliteedinõuetele, või kehv, nõuetele mittevastav töö. Sellest tulenevalt on kõik, mida tööd tehes ebakvaliteetselt tehakse, praak. On see siis toodang (detailide tootmine tehniliste näitajate alusel või seadmete montaaž vms) või teenus (juukselõikus, rätsepatöö vms).

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700