Autor: Henry Auväärt • 2. juuni 2021

Palgapakkumise avalikustamine toob oluliselt rohkem kandideerijaid

Värske uuring kinnitab, et avaliku palgainfoga tööpakkumised saavad märkimisväärselt rohkem vaatamisi ja kandideerimisi.
CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt

Viimane aasta on suurendanud soovi töötada paindlikumalt kui varem ja tõenäoliselt näeme ka edaspidi tööjõunõudluse kasvades kaugtöö ümber ehitatud motivatsioonipakette. See aga ei tähenda, et raha töökohta vahetades enam tähtis ei oleks. Vastupidi, töötasu on ja jääb üheks olulisimaks teguriks, mille põhjal langetatakse kandideerimisotsus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700