Autor: Elis Vaiksaar • 18. juuni 2021

Sekretäride, juhiabide ja andministraatorite 2021. aasta I kvartali palgaraport

Vaatame üle, mis seisus on sekretäride, sekretär-asjaajajate, administraatorite ja juhiabide mediaanpalgad 2021. aasta esimeses kvartalis. Lisaks heidame pilgu, milliseid muutusi on bürootöötajate palgad võrreldes 2020. aasta neljanda kvartaliga läbinud, millises piirkonnas on ametikohtade töötasud kõrgemad ja kui palju on muutunud töötajate arv antud valdkonnas.
Foto: Pexels

Enne põhjalikumat statistikasse sukeldumist vaatame üle, mis andmeid raport hõlmab:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700