Autor: Henry Auväärt • 8. juuni 2021

Konkurents töötajate leidmisel on tagasi. Auväärt: kandideerimisaktiivsus on endiselt rekordkõrge

2021. aasta maikuus avaldasid tööandjad rohkem tööpakkumisi kui isegi 2019. aastal samal ajal, selgub värskest CVKeskus.ee tööturu ülevaatest. Kiirelt kasvanud pakutavate ametikohtade arv parandas märkimisväärselt töö leidmise võimalusi, kuid suurendas tuntavalt ka konkurentsi töövõtjate tähelepanu püüdmiseks.
Foto: Pixabay

Kõige kiiremat tööjõunõudluse kasvu oli näha mehaanika- ja tehnika-, ehituse- ja kinnisvara- ning infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonivaldkondades, kus tööandjad avaldasid vastavalt 39%, 28% ja 28% rohkem tööpakkumisi kui kaks aastat tagasi samal ajal.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700