Autor: Palgauudised.ee • 12. juuni 2021

Karjääripööre: Tuntud näitlejad hakkasid suve hakul jäätisekulleriteks

Armastatud näitlejad Kait Kall ja Priit Pius tegid oma karjääris ootamatu kannapöörde ning hakkasid suve alguses hoopis jäätisekulleriteks. Näitlejad üllatasid esimesel tööpäeval Eesti mõjuisikuid koorejäätise saadetisega.
Foto: Alina Birjuk

Esimesena üllatasid kullerid Tuuli Randa, kes oli parasjagu tööle suundumas ning õnnelik, et saab kuuma päeva jahutava maiusega alustada. Lauljannad Eleryn Tiit ja Inga Tislar olid meeldivalt üllatunud, nähes tuntud naljamehi koduukse ees. Jüri Pootsmann seevastu näitas üles ülimat külalislahkust ning kutsus kullerimehi tuppa väikesele jäätisepausile. Kuna Piusil ja Kallil vajas tähtis töö tegemist, siis pidid nad ahvatlevast pakkumisest loobuma.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700