Autor: Mare Timian, palgauudised.ee juht • 18. juuni 2021

UURING: vähenenud töövõimega inimese tööle saamine sõltub pigem tema personaalsetest omadustest kui vähenenud töövõimest

Turu-uuringute AS viis Eesti Tööandjate Keskliidu ja Sotsiaalministeeriumi tellimusel läbi küsitluse 2021. aasta kevadel, kus osales 861 tööandjat nii avalikust, era- kui ka mittetulundussektorist. Küsitluse eesmärk oli saada ülevaade tööandjate hoiakutest vähenenud töövõimega inimeste värbamisel ning hoiakute muutumisest võrreldes aastatega 2015 ja 2017 (mil viidi läbi sarnased küsitlused).
Foto: Pixabay

Uuringu andmetel hindab 64% tööandjatest vähenenud töövõimet pigem teisejärguliseks

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700