Autor: Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee • 21. juuni 2021

Kohtulahend: Töötaja taustakontrollist - usalduse kaotusega lõppenud töösuhtest vaikimine ei pruugi olla varjamine

Tartu Maakohtu poolt 22.04.2021 tehtud otsusest tsiviilasjas 2-20-18530 koorus välja, et juhul kui töötaja tööintervjuul või ka peale töölepingu allkirjastamist isegi mitte tööandja otsese küsimise peale oma eelnevate töösuhete kohta kõiki kaarte ei ava, ei pruugi töötajale saada omistada olulise info varjamist tööandja eest – seda juhul, kui tööandjal oleks olnud võimalus töötaja mineviku töösuhteid puudutava infoga end ise kurssi viia.
Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee

Antud juhul vaidlustas töötaja kohtus töölepingu erakorralise ülesütlemise avalduse, mille tööandja talle vahetult peale töölepingu allkirjastamist ja enne tegelikku tööle asumist andnud oli. Töötaja pidi asuma tööle lasteaiaõpetajana. Tööandja tõi kohtus välja, et kuivõrd kutsestandardi kohaselt on selleks tööks vajalikud isikuomadused muuhulgas ausus ja koostöövõime, siis küsis tööandja väidetavalt kandidaadilt töövestlusel, kas kandidaadil on esinenud varem probleeme suhetes lapsevanemate, kolleegide, juhtkonna või lastega. Tööandja väitel oli töötaja vastanud, et probleeme pole olnud. Tööleping allkirjastati ära, kuid samal päeval sai tööandja teada, et üle-eelmisel töökohal oli töötajal töösuhe lõppenud tööandjapoolse ülesütlemisega usalduse kaotuse tõttu töötajaga ning päädinud seejärel töövaidlusega. Seepeale oli värske tööandja töötajalt väidetavalt eelneva kohta uuesti üle küsinud, kuid töötaja küsimusele midagi ei vastanud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700