Autor: Sandra Kuus • 22. juuni 2021

Millal saab töötajal puhkust katkestada või edasi lükata

Tööandja koostas aasta alguses puhkusegraafiku, kus on kirjas kõigi töötajate puhkused. Nüüd on aga koroonast tingitud piiranguid vähendatud ja töömaht suurenenud. Tööandja ütles, et tühistab töötaja juuliks planeeritud puhkuse, sest vastasel juhul ei jõua tööd ära teha ja tööandjale tekib majanduslik kahju. Kas tööandja saab ühepoolselt puhkusegraafikut muuta?
Pärnu rand
Foto: Julia-Maria Linna

Vastab Sandra Kuus, Tööinspektsiooni nõustamisjurist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700