Autor: Urve Mets • 22. juuni 2021

Millised oskused on tulevikus tööturul hinnas?

Edukal töötajal tuleb kahtlemata oma eriala hästi tunda, kuid lisaks on oskusi, mis tulevad kasuks igas ametis. Need oskused on tööturul hinnas nii täna kui ka tulevikus.
Foto: Pixabay

1. Oskus kasutada tehnoloogiat eesmärgipäraselt, mis tähendab ka erialast digipädevust. Tehnoloogiaga iseseisvalt hakkama saamine muutub igal töökohal eelduseks. Ükski tööandja ei arva, et koolipingist tulles oskab noor kõigile küsimustele peast vastata. Küll aga on oluline teada, kuidas digitehnoloogiat probleemidele lahendamisel kasutada.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700