Autor: Raamatupidaja.ee • 30. juuni 2021

Läbipõlemise suurimad riskid tööl

Qvalitas Arstikeskuse peaarsti dr Põllu sõnul on erakorralise olukorra tõttu pidanud paljud inimesed oma töörutiinid ümber korraldama või pika aja jooksul intensiivsemalt töötama. Tööandjad saavad inimeste vaimse tervise nimel pöörata tähelepanu eelkõige kindlate töörutiinide hoidmisele, tööülesannete kuhjumise vältimisele ning tööga seotud emotsioonide maandamisvõimaluste loomisele.
Pilt on illustratiivse tähendusega
Foto: Andras Kralla/Äripäev

„Läbipõlemine on kõige otsesemalt seotud intensiivse pikaajalise töise pingutuse ning üle jõu käivate ülesannetega. Pikalt kestnud tervisekriisi tõttu on oht, et erinevate valdkondade töötajad on kannatanud enam kui aasta liigse töise stressi all ning abikäte nappuse tõttu ei ole neil olnud ka aega piisavalt puhata,“ selgitas dr Põld.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700