Autor: Luminor • 13. juuli 2021

Uuring: inimesed valiksid palgatõusu asemel tööandjapensioni

Foto: Pixabay
Küsitluses paluti inimestel hinnata viie palli skaalal nelja erinevat tööhüvitist: täiendavad puhkusepäevad, tervisekindlustus, tööandjapension ja vahetumat hüvitist nagu ettevõtte sõiduauto, töötelefon jm.

Luminori poolt Balti riikides korraldatud uuringust selgus, et eestlased väärtustavad pikaajalisi tööhüvitisi – täiendavaid puhkusepäevi, tervisekindlustust ja tööandjapensioni – rohkem kui lühiajalisi hüvitisi nagu ettevõtte sõiduauto või töötelefon. Ühtlasi hinnatakse tööandjapensionit kõrgemalt ka tavalisest palgatõusust.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700