Autor: Palgauudised.ee • 19. juuli 2021

KKK: Tasulised tervisepäevad

Kuni 2002. aastani kehtinud ravikindlustusseaduse järgi oli töötajatele ette nähtud aastas kolm tervisepäeva. Peab tõdema, et huvi tervisepäevade vastu pole siiani inimeste seas kusagile kadunud, kuid praegu kehtivates seadustes tervisepäevi ette nähtud ei ole.
Foto: Pexels

Tihti aetakse tervisepäevi segi hoopiski seadusest tuleneva haiguslehega, kus 2021. aastal 2.-5. päeva eest maksab töötajale 70% ulatuses palgast tööandja ning alates 6. haiguslehe päevast maksab samas ulatuses hüvitist Haigekassa.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700